skip to Main Content

1. maj 2016 kl. 11.00 lyder startskuddet til IFORM-løbet igen i Sønderborg

Som noget nyt er der mulighed for at løbe en halvmaraton, men vi står selvfølgelig også klar med 5 km og 10 km. Ruterne bliver ændret i forhold til 2015, da en del af havneområdet bliver spærret pga hotelbyggeri mm. Men mere om det på et senere tidspunkt. Link til mere info om IFORM-løbet.

Vidar Atletik glæder sig til igen at arrangere løbet. Vi får brug for mange frivillige (ca 100) både før under og efter løbet.

Opgaverne består bl.a. i at hjælpe med uddeling af startnumre, sætte telte op, opgaver i målområdet, bemanding af væskedepoter, vejviser på ruten, oprydning mv. Det vil sige, at der er mange forskellige typer opgaver, som man kan byde ind på og på den måde være med at give løbere og publikum en fantastisk dag i Sønderborg.

Registre dig her eller send en mail til anni.trier@gmail.com med oplysning om Navn, e-mail og mobilnr., hvis du kunne tænke dig at hjælpe.

Hvis du er medlem af en forening i Sønderborg Kommune, overfører vi efter løbet 200 kr. som tak for din indsats til foreningen. Husk at oplyse, hvilken forening du vil støtte på denne måde.

Tidspunkterne

  • Før løbet
  • Under løbet
  • Efter løbet

udløser hver 200 kr. pr. hjælper. Deadline for tilbagemelding er 1. april 2016

Vi indkalder til informationsmøde for alle frivillige hjælpere ca. 14 dage før løbet hvor instruktion til den enkelte hjælper bliver givet og eventuelle spørgsmål besvaret.